Computer hukp op afstandComputer hulp op afstand

Met de tool Teamviewer bieden wij computer hulp op afstand aan. Handig als uw Pc of laptop niet meer goed werkt of onverwachte dingen doet.  Er kan natuurlijk ook een vraag zijn over de werking van een programma of een applicatie ook wel als app. afgekort. Het kunnen ook vragen zijn over uw tablet of uw smartphone. Storingen en vragen duiken in de regel op het meest ongunstigste moment op en komt dat echt niet uit. Wij hebben met Teamviewer gereedschap waarbij we snel moeiteloos mee kunnen kijken op uw computer, werkstation of telefoon. Uiteraard na uw toestemming.

Meekijken

Ook kunnen we naast het meekijken uw instellingen aanpassen of installaties uitvoeren. Vaak kunnen we, met deze hulp op afstand service, direct en binnen een paar minuten al een oplossing bieden voor het probleem. We kunnen op de zelfde manier een uitleg of een kleine cursus verzorgen. Afstanden maken met Teamviewer niet uit. Uw internetverbinding moet natuurlijk nog wel werken. Wij bieden deze service aan voor een zeer concurrerend tarief. Mocht u interesse hebben dan kunt u hier onze contact gegevens vinden.

Download hulp op afstand

Computer hulp op afstand
Gebruik deze knop om Teamviewer te downloaden en te gebruiken.

Uitleg tool Teamviewer:

Nadat u Teamviewer via bovenstaande link hebt gedownload zal uw browser afhankelijk van de versie één of meerdere waarschuwingen geven. Een voorbeeld ziet u hieronder. In dit geval kunt u veilig “Uitvoeren” kiezen.

Computerhulp op afstand

Vervolgens verschijnen onze voorwaarden. Ook deze kunt u accepteren.

Computerhullp op afstand, disclaimer

Inloggen / contact

Het Teamviewer Login scherm zal verschijnen.  Uw id geeft u door aan onze helpdesk. Daarna zal de Helpdesk om het gegenereerde wachtwoord vragen. Geeft dit ook door. Dit wachtwoord is dus alleen geldig voor deze sessie. Bij een volgende actie zal er automatisch een nieuw wachtwoord gegenereerd worden.

Computerhulp op afstand, login

Als dit gelukt is zal de verbinding tot stand zijn gebracht. Zodra u uitlogt of de helpdesk de verbinding verbreekt is het wachtwoord verlopen. Als u het programma opnieuw opstart zal u zien dat er een nieuw wachtwoord is aangemaakt.