ComputerhulpComputerhulp en IT Service

Onze computerhulp PC inrichten of PC problemen, netwerk inrichten of netwerk problemen, uw website/webwinkel bouwen of opnieuw opzetten? Soms vergeten bij computer diensten is de televisie. De televisie wordt steeds slimmer. Ook deze kunnen we goed voor u instellen of uitleggen. Wij nemen al deze en andere IT zorg(en) graag van u over. Bedoeling is dat uw apparaat snel weer werkt en u er weer goed mee uit de voeten kan. Doordat we ook bij u thuiskomen hoeft u ook niet te gaan slepen maar kunt u alles laten zitten en hoeft u geen kabel los te halen. Dat scheelt een hoop onnodig gedoe. Gebruik hiervoor ook ons computer spreekuur.

Snelle actie

Heeft u overdag of avonds  een storing, vraag of probleem? Mail of bel! Wij zijn telefonisch 24/7 mobiel bereikbaar. Krijgt u de voicemail dan bellen wij binnen een dag (24 uur) terug. U heeft dus snel een afspraak waarin we u ook snel willen helpen. De prijs voor deze snelle dienst zal u zeker meevallen.

Over onze onderscheidende dienstThuisnetwerk, thuisnetwerk, computerhulp

Onderscheidend. Jazeker en we zijn en bescheiden trots op. Veel klanten geven terug: “ouderwetse service”! Voor een modern bedrijf toch een leuke om trots op te zijn. Wij zijn een relatief jong bedrijf met veel kennis en ervaring in de automatisering en willen uw persoonlijk aanspreekpunt zijn. Wij leveren onze diensten bij particulieren en bedrijven.  Goldschmeding Automatisering uw partner ook in computer dienstverlening en IT service. In ons pakket zit natuurlijk reparatie, hulp en uitleg bij uw PC, Apple, smartphone of tablet en natuurlijk ook behoort het beveiligen van uw computer, tablet of smartphone tot ons basis pakket. Is er meer uitleg over de pc, software of app. nodig? Natuurlijk kunnen we een cursus voor u opzetten en ook verzorgen.

Wij bieden service aan uw bedrijf, kantoor of huis maar ook op afstand kunnen wij u helpen Voor het op afstand helpen wordt Teamviewer gebruikt. We helpen dus thuis en op afstand.

Andere diensten

Kijk ook op onze andere pagina’s: Netwerk aanleggen, websites bouwen en ontwerpen, cursus en uitlegback-up en online backup, Internet verbinding aansluiten, bestanden herstellen.