Tip - nieuws, overstappen naar Windows 10Overstappen naar Microsoft Windows 10

Windows 10 is op 29 juli 2015 beschikbaar gekomen. Wilt u overstappen naar Windows 10 de meest recente versie van Microsoft Windows? Geen enkele besturingssysteem heeft echter  eeuwigheidswaarde. Windows 7 en Windows 8 worden niet meer nieuw verkocht. Windows XP en in mindere mate Windows Vista zijn ronduit gevaarlijk aan het worden. Microsoft heeft namelijk de ondersteuning en updates voor de laatste twee besturingssystemen stopgezet. Hierdoor is met name Windows XP erg kwetsbaar geworden. Microsoft Windows 10 Microsoft Server 2016 zijn de actuele versies van het Windows besturingssysteem. Zie voor meer uitleg over Microsoft server 2016 onderaan deze pagina voor meer uitleg.

Overstappen naar Windows 10

Wij kunnen u begeleiden bij de overstap. Bij de migratie naar Windows 10 en met advies hoe dit te doen. Of wij kunnen de migratie volledig voor u verzorgen. Dus ga op weg naar het nieuwste en up to date besturingssysteem van Microsoft. Met Windows 10 kunt u er dus weer jaren tegen en is uw PC op laptop weer goed te beschermen tegen kwaadwillende en schadelijke software. Zo uw wilt kunnen we u ook begeleiden naar bijvoorbeeld Linux.of Apple.

Welke acties zijn er nodig? Dat is al met feitelijk heel simpel: een PC of laptop welke geschikt is voor Windows 10. Belt u ons en wij regelen de rest zonder dat u daar gegevens bij verliest.

Microsoft Server 2016

Windows Server 2016 is het huidige besturingssysteem voor servers van Microsoft in de Windows Server-familie dat tegelijk met Windows 10 is ontwikkeld en hiervan de gebruikersinterface deelt. Het is daarmee de opvolger van Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2.

De basis editie kent alleen de basis zaken en kan door zijn lage prijs een zeer interessant alternatief zijn voor onder andere kleine bedrijven. Het grootste verschil aangaande de licensering van Windows 2016 ten opzichte van zijn  voorganger is dat de licentie niet meer wordt afgerekend op basis van de processor  maar op basis van het aantal kernen in de CPU

Over de auteur