Tips, Outlook lege mappenMicrosoft Office Outlook lege mappen met fout

Tips en trucs. Melding in Microsoft Outlook: “het bestand, zodat wijzigingen in het bestand in het item worden weergegeven”, gevolgd door een punt en dan een  volgnummer.
Als bij u, iedere keer als Outlook wordt opgestart opstart, automatisch lege mappen worden aangemaakt kan deze oplossing waarschijnlijk helpen. Deze Outlook lege mappen hebben allemaal  dezelfde naam: “het bestand, zodat wijzigingen in het bestand in het item worden weergegeven”, gevolgd door een punt en dan een volgnummer. Door deze extra loze mappen wordt Outlook uiteindelijk onbruikbaar.

Oplossing

  1. U lost het probleem op door de CTRL toets ingedrukt te houden terwijl  u Outlook op start.
  2. De PC vraagt u dan Outlook in veilige modus te starten.  Bevestig dit dan met OK.
  3. Controleer vervolgens of er nog steeds extra mappen worden aangemaakt in Outlook.
  4. Als het nu wel goed werkt is er een invoegtoepassing die mee opstart die het probleem veroorzaakt. Vaak blijkt het de “Norton AntiSpam Outlook Plugin” te zijn die dit probleem helaas veroorzaakt.  Deze kunt u uitschakelen door via  de invoegtoepassingen => beheren.
    Update:Inmiddels heeft Symantec  via www.symantec.com/autotools een oplossing aangeboden.  Verwijder en he installeer  Norton 360 met minimaal versie 21.1.0.18. Dit lost het probleem inmiddels ook op.
  5. Vervolgens  Herstart u uw  p.c. wanneer dat gevraagd wordt.
  6. Verwijder daarna alle ongewenste mappen in Outlook. Dat kan via  de Norton  “Norton anti spam plugin”.
  7. Natuurlijk moet u de plugin wel  weer hebben aangezet hiervoor. Echter zult u uw PC wel weer even opnieuw moeten opstarten zet vervolgens de plugin weer aan zover dat nog niet gebeurd was.

Controle

De fout Outlook Lege mappen is hiermee waarschijnlijk opgelost.

Update

Inmiddels heeft Norton en update uitgegeven. het probleem ontslaat gelukkig niet meer zo snel. Upgrade in ieder geval naar de laatste versie van Norton en zorg dat de definitie bestanden zijn bijgewerkt.