patchkastPatchkast renovatie en herstel

Zit uw patchkast ook achter gesloten deuren? Gelukkig!  Maar heeft uw nog steeds overzicht op het hart van uw IT omgeving? Vaak is een netwerk begonnen met een simpele inrichting met een beperkt aantal componenten of apparaten. Inmiddels is in uw bedrijf en het aantal werkplekken gegroeid, zijn er verschillende interne verhuizingen geweest of is een defect component snel vervangen. Is uw patchkast nog steeds overzichtelijk en netjes, sluit uw netwerk nog aan bij uw behoefte en is de documentatie van uw netwerk en patchkast nog steeds op orde? Vaak blijkt dit na enige tijd niet meer het geval te zijn.

OplossingenGoldschmeding Automatisering - Patchkast - advies - aanleg - hertsel - renovatie

Wij kunnen u adviseren en mogelijk een netwerk of patchkast renovatie voor u uitvoeren. Hierbij proberen we tijdens de werkzaamheden down time tot een minimum te beperken. Als het nodig is kunnen we uw patchkast renovatie ook in de nachtelijke- of weekend uren plannen en uitvoeren. Uiteraard werken wij met eerste klas materialen. Zijn uw netwerk componenten ook aan vervanging dan kunnen de met de door u gewenste componenten worden vervangen of natuurlijk met merken zoals HP of Cisco. Wij zorgen dat uw kast er weer prima uitziet en de documentatie weer op orde is. Maar wat veel belangrijker is uw patchkast is weer up-to-date is en de componenten weer goed bereikbaar zijn.

Na de renovatie

Doordat uw netwerk knooppunt weer overzichtelijk is kunt u weer makkelijk en zonder zorgen werkplekken verhuizen of onderdelen bijplaatsen. Natuurlijk adviseren we u ook over de schaalbaarheid van uw installatie. Wij merken in de praktijk dat een netwerk knooppunt veel te vaak wordt onderschat. Hierdoor worden kleine mutaties ingewikkelde verplaatsingen en een bron van spanning. Verplaatsingen welke storingen en hoge kosten kunnen opleveren. Wij kunnen u dus helpen dit te voorkomen. Dus ook op het gebied van patchkasten en netwerk knooppunten zijn we u graag van dienst met raad, daad, actie en service.