ThuisnetwerkWifi of bedraad thuis netwerk

Thuisnetwerk aanleg. De populariteit van het draadloos thuisnetwerk netwerk is enorm. Toch wordt er in de thuisomgeving ook thuis steeds vaker het veel veiligere bedraad netwerk gebruikt. Hierdoor blijft het Wi-Fi kanaal ook vrij voor de echt mobiele thuis apparatuur zoals smartphones en tablets. Goldschmeding Automatisering kan hier meer over uitleggen en advies geven. Waar nodig kunnen we uw netwerk aanleggen en gereed voor gebruik maken. Wij doen dit op het moment dat het u schikt en met minimale zichtbaarheid en natuurlijk minimale overlast.

Niet duur

De prijs voor de aanleg van uw netwerk zal u erg meevallen. Thuis netwerk, thuisnetwerkJuist als er meer mensen tegelijkertijd van de internetverbinding gebruik maken kan het beeld of geluid gaan haperen. Het is natuurlijk heel vervelend als een film op een smart TV hapert of storingen vertoont. Een bedraad netwerk kan veel beter omgaan met grotere data hoeveelheden. Natuurlijk is het daarbij ook erg prettig dat u uw Wi-Fi kanaal vrijhoud voor de mobiele telefoon, tablet of laptop.

Uw thuisnetwerk aanleg

In het gezin moet er op steeds meer kamers in het huis netwerk zijn waardoor het thuisnetwerk ontstaat. Vaak gebeurd dit geleidelijk. Een Wi-Fi of draadloos netwerk lijkt vaak de juiste oplossing. Wi-Fi netwerken werken natuurlijk prima maar kennen snelheid-, stabiliteit- en beveiligingsproblemen. In een gezinssituatie of woonhuis is een bedraad netwerk vaak een goede oplossing. Ten opzichte van een draadloos Wi-Fi netwerk biedt een bedraad netwerk meer stabiliteit en veel betere snelheden. Juist als er op meerdere punten in huis intensief van het netwerk gebruik gemaakt wordt. Wij kunnen een goed bedraad netwerk voor u aanleggen. Afwerking in meterkast of op ander aangegeven punt is geen probleem. De beheersbaarheid van uw netwerk neemt toe en uw Wi-Fi wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is. De tablet of smartphone. Wij zijn u graag van dienst met een op maat ontworpen, schaalbaar en goed werkend bedraad netwerk.