BedrijfsnetwerkBedrijfsnetwerk aanleg

Bedrijfsnetwerk aanleg. Wij bieden u een totaal oplossing en kunnen u helpen bij de inrichting van uw databekabeling, bedrijfsnetwerk en in de bedrijfsnetwerk aanleg. Of het nu gaat om een nieuwe databekabeling, de vervanging van het bedrijfsnetwerk of een herinrichting van uw bestaande omgeving. Van advies tot en met aanleg en de u werkzaamheden. Indien gewenst kunnen we ook alle netwerk hardware leveren.

Passend bij uw organisatie

Passend bij uw bedrijf begint altijd bij het goed luisteren en beschrijven van uw wensen. Wat zijn uw doelen en uw plannen met uw organisatie. Of u nu wilt groeien of krimpen of grotere flexibiliteit wilt hebben. Op basis van uw plannen en de huidige omgeving maken we een totaalplan voor uw netwerkomgeving en structuur. We houden van uitdagingen en het bedenken van goede maar ook soms onverwachte oplossingen.
Het trekken van netwerk bekabeling en het aanleggen van complete netwerken – draadloos, bekabeld, glas of koper. Wij organiseren het voor u. Of het nu gaat om het trekken van uw kabels, het plaatsen van wandgoot, aansluiten van kabels en het natuurlijk het testen! Opsporen van defecte, beschadigen of gebroken kabels kunt u aan ons overlaten.

Bedrijfsnetwerk kosten

De kosten voor een goed bedrijfsnetwerk lijken vaak aan de hoge kant. Bedenk echter dat het trekken van kabels, plaatsen van goot, het aansluiten van kabels en testen van de kabels een eenmalige werkzaamheden zijn. Hierin vooruitdenken betaald zich altijd terug. Natuurlijk geld dat ook voor het repareren van gebroken kabels, het oplossen van storingen in uw netwerkbekabeling. Te vaak ontstaan er achteraf forse kosten doordat het oorspronkelijke plan onvoldoende goed was uitgewerkt. Met een goed aangelegd en goed beschreven netwerk zijn interne verhuizingen echter veel goedkoper. Wij gaan voor een netwerk zonder verrassingen achteraf. De prijs voor de aanleg van uw netwerk gaat u achteraf echter erg meevallen.

Kwaliteit staat voorop

Alle materialen en kabels zijn eerste klas en voldoen aan alle normen en standaarden. We stemmen met u af wat en welk merk er gebruikt wordt. Ook hier kan flink op kosten worden bespaard doordat er vooraf wordt nagedacht over de kabelloop door uw pand. Denk alleen maar aan de brandpreventie. Door met al deze dingen rekening te houden kunnen we voldoen aan de wens naar van de beste kwaliteit.
Wilt u uw bedrijfsnetwerk verbeteren? Laat dan de inrichting en het beheer aan ons over. Bij oplevering ontvang u een uitgebreide beschrijving van uw netwerk zodat u ook in de toekomst uw netwerk makkelijker kunt aanpassen of uitbreiden.

Data of netwerkbekabeling

Netwerk bekabeling is een universeel bekabelingssysteem in bedrijfsgebouwen en panden. Het bestaat vaak uit een stervormig aangelegd netwerk. Dit netwerk heeft één of meerdere verdeelpunten op centrale plekken. De genoemde verdeelpunten worden onderling verbonden met koper of glasvezelkabel.
In de verdeelpunten worden alle in het gebouw gebruikte kabels gemonteerd in daarvoor bedoelde kasten op glasvezel of koper patchpanelen. Daarmee ontstaat op de verdeelpunten een overzichtelijk geheel. Deze bekabeling één op één ook voor de telefonie installatie te gebruiken.

Op de werplekken worden contacten duidelijk genummerd aangelegd. Daardoor correspondeert dit contact exact met de koppelstrook  op het patchpaneel. Hierdoor is het een simpele handeling de gebruiker te koppelen aan  de netwerkapparatuur of de telefooncentrale.

Onze diensten hierin op een rij

 • Aanleg van netwerkbekabeling in al zijn soorten
 • Onderhoud netwerkbekabeling
 • Netwerk aansluitingen en patches
 • Aanleg van (luxe) kabelgoot
 • Doormeten netwerk en netwerkbekabeling
 • Uitbreiden van bestaand netwerk
 • Verzorgen documentatie
 • Verbindingen maken tussen draadloos en bekabeld netwerk
 • Telefonie verbindingen
 • Koppelen telefooncentrale aan bijvoorbeeld uw netwerkbekabeling of deurintercom.
 • Leveren van apparatuur
 • Patchkast inrichting kijk hiervoor ook op de pagina herstel.
 • Telefoon installatie  verplaatsen en inbouwen
 • Verhuizing van ICT infrastructuur, PC, server en telecom omgeving